Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σε Μέγαρο και Βεάκειο η Ζωή Τηγανούρια - Συμμετέχει ο Γιάννης Πετρόπουλος!

Δύο σημαντικές εμφανίσεις θα κάνει σε Αθήνα και Πειραιά, έως το τέλος του μηνός η Ζωή Τηγανούρια με το quintet της – η μουσικοσυνθέτις και σολίστ τού ακορντεόν που κάτι το ξεχωριστό προσφέρει στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.
Η μία συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή (26 Ιουλίου) στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και η άλλη την Τρίτη (30 Ιουλίου) στο Βεάκειο.
Συγκεκριμένα, η μουσική παράσταση του Μεγάρου τιτλοφορείται "Ζωή... χωρίς Σύνορα" και guest στην παράσταση θα είναι ο Θάνος Πολύδωρας, ο οποίος θα ερμηνεύσει παλιές και νέες συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια, ρετρό, καθώς και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.
Η μουσική παράσταση στο Βεάκειο, τιτλοφορείται "Αρώματα του Κόσμου" και διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού-Ναυταθλητικού Συλλόγου "Διογένης". Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά".
Έκτακτη συμμετοχή  στην παράσταση θα έχει ο Γιάννης Πετρόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν ο Νικόλας Αδέσποτος και η Νικολέττα Μηλιώνη, που θα ερμηνεύσουν παλιές και νέες συνθέσεις της Ζωής από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της "Φως-Rockin' Zoe".
>>> Για δείγμα δουλειάς κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου