Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εξελίσσεται σε... σήριαλ η κάθοδος της Γιάννας για τον δήμο Αθηναίων

Τέτοιες μπλόφες στον αθηναϊκό Τύπο, δεν γίνονται τακτικά και ίσως γι’ αυτό «τσίμπησαν» στο «αγκίστρι» του Γιώργου Παπαχρήστου, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο συνάδελφος των «Νέων» έγραψε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου θα κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα «υπονομευτικό» δημοσίευμα, που αφ’ ενός αποσκοπούσε στην επαλήθευση κάποιων πληροφοριών και αφ’ ετέρου στη ματαίωση κάποιας εν εξελίξει συνεννόησης Γιάννας Αγγελοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ.
Και η μπλόφα έπιασε, όσο δεν ήλπιζε κανείς! Από τη μιά απαντά εν θερμώ η Γιάννα Αγγελοπούλου και από την άλλη εκδίδεται «αποστομωτική» ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλο που δεν ήθελε ο Γιώργης! Τέτοιου είδους διαψεύσεις επιζητούσε το δημοσίευμα και ήρθαν ως... μάννα εξ ουρανού!
Ας προσέχουν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των δύο πλευρών, διότι άλλο σπουδές και γνωσιακή εμπειρία και άλλο «πεζοδρόμιο» και βιωματική εμπειρία. Υπάρχει μία διαφορά...
>>> Γιώργο, άσχετα αν πήρες το... νταμπλ η κάθοδος της Γιάννας για τη Δημαρχία, δεν είναι και άσχημη ιδέα! Βέβαια, θα ενοχληθούν κάποιοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου