Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σήμερα στις 15:30' το "ύστατο χαίρε" στον Μάρνη Σκουντριδάκη

Έφυγε χθες από τη ζωή ο συνάδελφος Μάρνης Σκουντριδάκης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:30’ στο Νεκροταφείο της Ν. Σμύρνης.
Ο Μάρνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 
Ο Μάρκος-Μάρνης Σκουντριδάκης διέγραψε μια σημαντική πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος σε εφημερίδες, στο ΑΠΕ και την τηλεόραση.
Τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1957 στην εφημερίδα «Ώρα». Στη συνέχεια εργάστηκε ως συντάκτης και αρχισυντάκτης στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Ανεξάρτητος Τύπος», «Καθημερινή», «Ακρόπολις», «Απογευματινή», «Βραδυνή», «Ελεύθερος Τύπος», «Ελεύθερος», «Ναυτιλιακή», «Το Βήμα», στα περιοδικά «Εικόνες», «Φαντασία», «Χόμπυ», «Ταχυδρόμος», και «Ραδιοτηλεόραση», ενώ διετέλεσε Διευθυντής και Διευθυντής σύνταξης στις εφημερίδες «Ακρόπολις», «Ελεύθερος Τύπος», «Βραδινή» και στο ΑΠΕ.
Επιπλέον, υπήρξε Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης-Ειδήσεων της ΕΡΤ και της ΕΤ-1, ενώ υπήρξε κειμενογράφος και δημιουργικός διευθυντής σε πολλές διαφημιστικές εταιρείες.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την κόρη του Αλίκη, μέλος επίσης της Ένωσης, τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που διέγραψε μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα.

>>> Όσοι έτυχε να συνεργαστούν με τον Μάρνη, θα έχουν να θυμώνται έναν απίθανο άνθρωπο και συνάδελφο. Τουλάχιστον, αυτόν το άνθρωπο γνωρίσαμε όσοι βρεθήκαμε μαζί του στην εφημερίδα «Ακρόπολις» (του Μπότση), αλλά και στον «Ελεύθερο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου