Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Ηλίας Ανδριόπουλος «κλείνει» τη Μικρή Επίδαυρο > Συναυλίες 26-27 Ιουλίου

Στο Αρχαίο Θέατρο της Μικρής Επιδαύρου θα δώσει συναυλίες την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου (9.30 μ.μ.) ο Ηλίας Ανδριόπουλος ολοκληρώνοντας τον κύκλο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στη Μικρή Επίδαυρο.
Ο συνθέτης που τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές εμφανίσεις, θα θυμίσει σημαντικούς σταθμούς μιας διαδρομής 35 ετών, όπως αυτή καταγράφηκε με αγαπημένα τραγούδια και μουσικές που προέρχονται από τους κύκλους των έργων του «Γράμματα στον Μακρυγιάννη», «Προσανατολισμοί», «Λαϊκά Προάστια», «Ξένες Πόρτες», «Αργοναύτες», «Ωδές» κ.ά.
Ο Ηλίας Ανδριόπουλος που ανήκει στο νεότερο ρεύμα της έντεχνης ελληνικής μουσικής, με έργο πολυσήμαντο και αναγνωρίσιμο, για τις δύο συναυλίες του στη Μικρή Επίδαυρο επέλεξε ερμηνευτές που αγαπούν βαθιά το έργο του, και ανταποκρίνονται απόλυτα στο ύφος και στο χαρακτήρα της μουσικής του, όπως τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, τη Θεοδώρα Μπάκα, αλλά και από τις νεότερες ταλαντούχες ερμηνεύτριες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή. Θα συμμετέχει μικρή ορχήστρα φυσικών οργάνων και την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο Αχιλλέας Γουάστωρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου