Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ!.. Ζωντανά ανθρωποειδή για τα παιδιά μας!

Αποκάλυψη-σοκ! Ζωντανά ανθρωποειδή περιμένουν έγκριση για την παγκόσμια παραγωγή και διάθεσή τους.
Πρόκειται για τα genpets, που είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιομηχανικής. Είναι ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super markets ίσως και των pet-shops
Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.  Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το «κατοικίδιο» να ξυπνάει μετά από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του! Έχουν αίμα, οστά, μύες, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτεΐνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα!
Αυτά τα ανατριχιαστικά αναφέρονται στο www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What. Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομπότ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχό του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς, τους δίνουν ναρκωτικά! Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:
How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Περισσότερα στο site της εταιρείας παραγωγής  www.genpets.com/index.php.
Και στο site www.genpets.com/faq.php φιλοξενούνται «συχνές ερωτήσεις» και ο αναγνώστης θα «πάθει» όταν διαβάσει ότι αν σε δαγκώσουν, διατίθεται ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια!

1 σχόλιο: