Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Άρμα - ΕΡΤ: Τι γίνεται με τις αδειοδοτήσεις;

Άμεση η αντίδραση του Γιάννη Δημαρά και του Βασίλη Οικονόμου για τις εξαγγελίες του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου, περί αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών αναφέρεται:
«Άνθρακες ο θησαυρός. Από την ποθούμενη αναδιάρθρωση οδεύουμε ολοταχώς στην πλήρη διάλυση. Από την ανεξαρτητοποίηση στην εκχώρηση του δημόσιου αγαθού σε ιδιώτες. Από τον εκσυγχρονισμό στην οπισθοδρόμηση. Τριάντα χρόνια τώρα και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είναι αιχμάλωτοι επιχειρηματιών, που έχουν δοσοληψίες με τις κρατικές προμήθειες και ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αλήθεια, με τις αδειοδοτήσεις για τη νόμιμη λειτουργία των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων, τι γίνεται;».
Μα, ο αδειοδοτήσεις ραδιοφώνων και τηλεοράσεων θα παραμείνουν σε εκκρεμότητα, διότι έτσι ο κάθε ραδιοτηλεοπτικός σταθμός θα εξαρτάται άμεσα από την κάθε κυβέρνηση, η οποία καμμιά φορά τυγχάνει να είναι δέσμια «υποχρεώσεων» έναντι κάποιων συμφερόντων…
Σε αυτό το σημείο ίσως θα έπρεπε να σταθεί ιδιαίτερα η ανακοίνωση του Άρματος Πολιτών, για να μάθει κάτι παραπάνω ο Έλληνας πολίτης και να ξεχωρίσει με πιό τολμηρό λόγο το Κίνημα των Δημαρά – Οικονόμου.
Υπ’ όψιν, ότι η 3η Σεπτέμβρη πλησιάζει και δεν ανήκει πιά στο «λεγόμενο» ΠΑΣΟΚ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου