Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συσκέψεις στελεχών ΠΑΣΟΚ για νέο Κίνημα

Όλο και πυκνώνουν οι συσκέψεις στελεχών από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, για την δημιουργία ενός νέο Κινήματος, στο οποίο θα απαρτίσουν όλες οι τάσεις, όπως είχε γίνει κάποτε, για την δημιουργία της Ενώσεως Κέντρου.
Καλές οι συσκέψεις, αλλά όπως έλεγε ο Γέρος «όσοι συσκέπτονται δεν… σκέπτονται»! Γι’ αυτό ας αφήσουν τα «πολλά» και τις «βυζαντινολογίες» κι ας αποφασίσουν το συντομότερο!
Προ ημερών πραγματοποιήθηκε μία σημαντική σύσκεψη με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Αριστεράς και έγινε εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. Στο επίκεντρο των πολύωρων συζητήσεων βρέθηκαν η οικονομική κρίση, η κρίση του πολιτικού συστήματος και οι καταστροφικές κυβερνητικές επιλογές – Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο κλπ – που σηματοδότησαν την απώλεια ενός σημαντικού τμήματος της εθνικής κυριαρχίας και οδήγησαν το λαό σε απόγνωση.
Όλοι όσοι συμμετείχαν τόνισαν την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην «ανατροπή της κυβέρνησης» και «τη ριζική αλλαγή, με τη διαμόρφωση μιας μεγάλης Λαϊκής, Πατριωτικής, Προοδευτικής και Κοινωνικής συσπείρωσης, που θα βγάλει τη χώρα από τη σημερινή κρίση».
Στη Σύσκεψη πήραν μέρος: Από το «Άρμα Πολιτών» ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και ο Νίκος Γαλανός. Από την «Κοινωνική Αριστερά» οι: Αντώνης Κοτσακάς (φωτό), Γιάννης Γκόβας, Σπύρος Κότσιας και Γιώργος Ραυτόπουλος. Από τη «Δημοκρατική Αναγέννηση» ο Νίκος Σπέντζος, από το ΔΗΚΚΙ ο Παύλος Τουμανίδης και οι: Βασίλης Ασημακόπουλος, Κρίτων Βασιλικόπουλος, Βίβιαν Δραγώνα, Θεόδωρος Μόστρας, Ηλίας Ουρεϊλίδης, Γιάννης Στεφάνου, Κώστας Τσουκαλάς, Μαρία Φραγκιαδάκη, Γιάννης Χατζηαντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου