Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τα "προχωρημένα" και... eirinika της Νικολοπούλου

Ένα από τα πλέον «προχωρημένα» ιστολόγια, θεωρείται το eirinika.gr της συναδέλφου Ειρήνης Νικολοπούλου, καθώς οι ειδήσεις που αναρτώνται έχουν κάτι το διαφορετικό. Για παράδειγμα, προβάλλονται ιδιαίτερα ειδήσεις σαν αυτές: 
Ο 12χρονος Νικόλας, παιδί-θαύμα από τη Θεσσαλονίκη κατασκευάζει προγράμματα για το Internet χωρίς να έχει κάνει ποτέ μαθήματα πληροφορικής-Η Google ήδη τον έχει... από κοντά! 
Θαυμάστε τον! Παντελής Ρόμπολας, ο κορυφαίος βιολόγος του κόσμου με το διεθνές βραβείο Merton Bernfield Κυτταρικής Βιολογίας! 
Υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στην Ευρώπη ο «παγκόσμιος» Έλληνας κολυμβητής Απόστολος Χρήστου. 
Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής οι Έλληνες μαθητές της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης». 
Tην τρίτη θέση στον κόσμο κατέκτησε το Μουσείο της Ακρόπολης - Πρωτιά για το Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον και δεύτερο το Βρετανικό στο Λονδίνο! 
Στα 10 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου το Funky Gourmet στο Μεταξουργείο. Ένας μεσίτης και ένας εργολάβος έμειναν χωρίς δουλειά και τώρα φτιάχνουν γλυκό κουταλιού και μαρμελάδα από ελιά! 
Στην «κορυφή» τα ελληνικά εστιατόρια ''Κασσάμπαλης'' στη Γερμανία - Μεταξύ των πελατών τους η Μέρκελ, ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες! 
Πώς το Philema πουλάει ελληνικά ζυμαρικά στους Ιταλούς και Ελληνικό κρασί στους Γάλλους! 
Το ξέρατε ότι ο δημιουργός του θρυλικού Mini Cooper ήταν Έλληνας; Ο Αλέξανδρος Ισιγόνης από την Σμύρνη - Το νέο mini Cooper θα λανσαριστεί σήμερα προς τιμήν του! 
Ο Γιώργος Ζάχαρης, γιος ηλεκτρολόγου από την Ευρυτανία επένδυσε 250.000 και κέρδισε 100 εκ. ευρώ! 
Γεννήθηκε πρόωρο, έζησε 107 μέρες με λίγες ελπίδες και τώρα χαμογελάει μαζί με την μαμά του - ο μπαμπάς σκηνοθέτης ''έγραψε'' την ιστορία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου