Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλύψεις Π. Ιωαννίδη για τον Αρ. Ωνάση

Ο κ. Ιωαννίδης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του
στη Νέα Υόρκη. Δίπλα του ο κ. Τσίλας.
«Destiny Prevails» τιτλοφορείται το ενδιαφέρον βιβλίο του επίτιμου αντιπροέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» Παύλου Ιωαννίδη, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. 
Πρόκειται για μία έκδοση, η οποία αποτελεί ίσως την πλέον υπεύθυνη μαρτυρία για τον βίο και την πολιτεία του μεγάλου Αριστοτέλη Ωνάση, αφού αποκαλύπτονται σημαντικά και άγνωστα γεγονότα, και πτυχές της προσωπικότητας και της δράσης του. 
Για το βιβλίο (ελληνικός τίτλος «Κι αν δεν είσαι, θα γίνεις») μίλησε ο συγγραφέας του Παύλος Ιωαννίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στις ΗΠΑ, πρέσβης Λουκάς Τσίλας, ο εκδότης-διευθυντής της ημερήσιας ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», Αντώνης Διαματάρης και η δημοσιογράφος, συγγραφέας και καθηγήτρια στις Σχολές Δημοσιογραφίας των Πανεπιστημίων Κολούμπια και CUNY, Ντόντι Τσιαντάρ, η οποία συνεργάστηκε με τον κ. Ιωαννίδη για τη συγγραφή του βιβλίου στην αγγλική γλώσσα. 
Τους ομιλητές παρουσίασε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, Νίκος Παπακωνσταντίνου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος
>>> Περισσότερα: http://mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου