Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τώρα σκοτώνουν παιδιά οι "αντάρτες" στη Συρία

ΔΙΕΘΝΗΣ 
ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ 
ΣΙΩΠΗΣ 


Δεν συγκινεί… η είδηση για τη φονική επίθεση
των ισλαμιστών σε ελληνορθόδοξο σχολείο

O Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Δαμασκού στο νοσοκομείο
Συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Συρία και δυστυχώς τα διεθνούς κύρους πρακτορεία ειδήσεων, ακόμη δεν έχουν... ανακαλύψει ότι οι δήθεν «αντάρτες» δεν είναι παρά «τυφλοί» ισλαμιστές.
Ένα από τα θύματα, η 7χρονη μαθήτρια Vanessa Nehko 
Ίσως να υπάρχουν συμφέροντα για να πλήττεται το καθεστώς Άσαντ, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα γιατί το κάνουμε «γαργάρα»
Αφού, όλοι ξέρουμε, ποιοι διαπράττουν τα εγκλήματα, όλοι γνωρίζουμε ποιοι έχουν απαγάγει τους ιερωμένους, όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι (ίσως ο μοναδικός) στόχος των «ανταρτών» ισλαμιστών είναι οι χριστιανοί της Συρίας! Και όμως, ούτε τα ράσα έδειξαν να ενοχλούνται...
Να δούμε, αν θα υπάρξει αντί
Ανοιχτό το φέρετρο του 7χρονου μάρτυρα 
δραση, τώρα, που κηδεύτηκαν εκείνα τα αθώα χριστιανόπουλα, που σκοτώθηκαν από το φονική επίθεση των ισλαμιστών στο ελληνορθόδοξο σχολείο…
Η ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες, των Δ. Πορφύρη και Π. Σταφυλά, για το pentapostagma.gr, αναφέρει:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου Σχολείου «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα, όπως επιβεβαιώνουν το AP, το ArmenRress κ.ά. ειδησεογραφικά πρακτορεία. 
Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξους μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών, όπως αρμένιοι και καθολικοί. Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους. Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση.
Τα αγγελτήρια θανάτουτων 4 μαθητών...
Η τελετή μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ενώ για το γεγονός έγιναν δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών της Συρίας και τον Αρχιεπίσκοπο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου της Δαμασκού. Είναι εκκωφαντική η σιωπή των διεθνών μέσων αλλά ακόμα πιο σιωπηλό είναι το βουβό πένθος που σκέπασε όλη τη χώρα. Μόνον οι κατάρες των γονιών, φτάνουν για ν’ ακυρώσουν αυτή τη διεθνή συνομωσία σιωπής.
O υπουργός Εσωτερικών Mohammad al-Shaar δήλωσε: «Η τρομοκρατία που στοχεύει μικρά παιδιά στο σχολείο τους δεν είναι πιο δυνατή από το φρόνημα του συριακού λαού. Οι τρομοκράτες προβαίνουν σε αντίποινα σκοτώνοντας μικρά αθώα παιδιά».
Ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Δαμασκού, Luka al-Khoury, τόνισε από την πλευρά του: «Οι ρίζες των χριστιανών σε αυτήν την χώρα είναι πολύ βαθιές και αυτή η χώρα της Συρίας πληγώνεται από τον εχθρό ακριβώς επειδή παρείχε ασφάλεια στους χριστιανούς. Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας και είμαστε έτοιμοι όλοι να θυσιασθούμε».
>>> Κρίθηκε απαραίτητη η δημοσίευση των φωτογραφιών, παρά την τραγικότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου