Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία Τζήμερου για ασφαλισμένους ΟΑΕΕ

Δράση υπέρ των ελευθέρων επαγγελματιών - ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ, αναλαμβάνει η «Δημιουργία, Ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, με την δημιουργία ενός δυναμικού ιστοχώρου με την επωνυμία «Αντιστεκόμαστε!» (www.antistekomaste.gr).
Στο κάλεσμα που έχει αναρτηθεί, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:
"Ασφαλισμένοι" του ΟΑΕΕ και των άλλων ταμείων των ελεύθερων επαγγελματιών, μέχρι τώρα πληρώναμε αδιαμαρτύρητα ένα δήθεν "ασφαλιστικό συμβόλαιο" που είχε μόνο υποχρεώσεις. Για μας. Η άλλη πλευρά, το κράτος, ουδέποτε δεσμεύθηκε για το παραμικρό. Ελπίζαμε, όταν έρχονταν η ώρα, ότι κάτι θα παίρναμε ως σύνταξη. Στην πραγματικότητα, οι εισφορές μας ήταν μια άλλη μορφή φορολόγησης.
Τώρα, το κράτος – ληστής, το κράτος – γύπας που τρώει το συκώτι του αλυσοδεμένου πολίτη, προχώρησε ακόμα περισσότερο: απειλεί με φυλακίσεις και κατασχέσεις αποταμιεύσεων και περιουσιακών στοιχείων όποιους δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Θαυμάστε παραλογισμό: για να σου εξασφαλίσω καλύτερο επίπεδο ζωής (γιατί αυτό ακριβώς είναι η ασφάλιση) σού παίρνω το σπίτι και σε κλείνω στη φυλακή!
>>> Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου