Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νότης Σφακιανάκης: Τον είπαν "θεό" και μετά... "σχιζοφρενή"!

Του 
Πέρη 
Χαλάτση 
Από το



Τι πάθατε ρε Έλληνες; Τώρα -ξαφνικά- καταλάβατε… τι εστί Νότης Σφακιανάκης; Τώρα, που βγήκε ο μέγας καλλιτέχνης και έκανε μια ακόμη δήλωση υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής; Προς τι ο αιφνιδιασμός; Όταν τρέχατε τις νύχτες και κάνατε ουρές για τον Νότη και του τα… «σκάγατε» για τα καλά, τι φανταζόσασταν ότι ήταν ο Νότης! 
Όταν του «πετάγατε» τα λουλούδια και αυτός έπαιζε «ποδόσφαιρο» με αυτά, εσείς γελούσατε ή μάλλον χασκογελούσατε και ο μεγάλος καλλιτέχνης σας έβριζε… 
Με το χαμόγελο πάντα και το ανάλογο ύφος σπουδαίου τροβαδούρου. Οι άλλοι καλλιτέχνες -συνάδελφοι του τώρα αίφνης άρχισαν να φωνάζουν για την κατάντια του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου της κοινωνίας μας. Γελάμε για την υποκρισία όλων. 
Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι η συνάδελφός του, η κα Δέσποινα Βανδή, που αντέδρασε και είπε αρνούμαι να τραγουδήσω μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη και αποχωρώ από το σχήμα, το έκανε από ευθιξία; Αν ήταν καλό το μεροκάματο, αναρωτιέμαι, θα το έκανε; Μάλλον, το μεροκάματο δεν ήταν και τόσο καλό και προκειμένου μπει σε μπελάδες, το σκέφθηκε ψύχραιμα και είπε «όχι» στο ντουέτο με τον Νότη. 
Ο κόσμος -σήμερα- αντέδρασε στις δηλώσεις του Νότη. Αύριο, πολύ εύκολα θα τις ξεχάσει και αν η οικονομία πάει καλύτερα (λέμε… «αν» πάει, γιατί δεν πάει καλύτερα) θα ξανακάνει τεμενάδες για το πρώτο τραπέζι και θα ξαναπροσκυνήσει το είδωλο «Νότης Σφακιανάκη». 
Πόσο, πραγματικά, κοιμόμαστε όλοι… Πόσο μας «κοίμιζαν» οι Νότηδες που έχουν πλημμυρίσει τη νύχτα… Ακόμη, άλλοι κοιμούνται και άλλοι αγουροξυπνημένοι προσπαθούν να συνέλθουν από τις αποκαλύψεις, όταν άρχιζουν να πέφτουν οι μάσκες. 
Ο Νότης ξέρετε τι λάθος έκανε; Είπε ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Δεν είχε διαβάσει ο άνθρωπος ότι έγιναν κάποια εγκλήματα και κάποιες συλλήψεις. Δεν είχε ενημερωθεί, ότι έπεσε η δημοτικότητά του κόμματος και σκέφτηκε… αφού πουλάει η Χρυσή Αυγή, ας το εκμεταλλευτώ. 
Έτσι είναι σήμερα. Εκμεταλλεύεσαι ό,τι πουλάει και όχι αυτό που πιστεύεις. Μόνο, που ο Νότης δεν ήξερε για τις εξελίξεις. 
Βρε, τι υποκρισία υπάρχει σε αυτή τη χώρα… Ακόμη και οι πιο πιστοί του φίλοι…τον καταδίκασαν. Τόσα χρόνια, που «πούλαγε» ήταν ΘΕΟΣ ο Νότης. Σήμερα, βαφτίστηκε σχιζοφρενής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου