Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζούμε!

Κάτι τρομοσενάρια έκαναν την εμφάνισή τους από χθες στο Διαδίκτυο και μάλιστα κυκλοφορεί η επιστολή κάποιου δήθεν «σχετικού» στην οποία γίνονται «αποκαλύψεις» τέτοιες που να σηκώνεται η τρίχα ακόμη και του πιο τρομολάγνου.
Προσοχή, μην δίνετε σημασία σε ό,τι κυκλοφορεί περί επιστροφής στη Δραχμή ή φραγή στις αναλήψεις από τις τράπεζες.
Προσοχή, μην δίνετε σημασία σε διαδόσεις, ψιθύρους και ανυπόγραφα δημοσιεύματα, επειδή, δυστυχώς  είμαστε απροστάτευτοι. Διότι εάν λειτουργούσε το κράτος, ήδη θα είχαν παρέμβει οι αρμόδιες υπηρεσίες και θα είχαν αποκαλυφθεί τα ανθελληνικά κέντρα, που κάνουν αυτές τις… αποκαλύψεις!
Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Ας μην σκύβουμε το κεφάλι. Ας σταθούμε όρθιοι και πάντα με αισιοδοξία να αντικρίζουμε το μέλλον. Μην κάνουμε τη χάρη στον κάθε «πεθαμενατζή». Κι ας το πάρουνε χαμπάρι: Ο ελληνικός λαός δεν θα σκύψει. Θα επιμείνουμε και θα αγωνιστούμε, για να σταθούμε στα πόδια μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.  Και ταυτόχρονα μερικοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν και η εξουσία ας μην τους αφήνει να ρεζιλεύονται από τους πολίτες. Είναι πολύ σκληρό…

1 σχόλιο:

  1. Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι χείριστη.

    Χρειάζεται πολλή προσοχή και μεγάλη διάκριση. Ούτε να ξεθαρρευτούμε, να σφυρίζουμε αδιάφορα και να θεωρούμε ότι όλα είναι περίφημα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ούτε πάλι να πέσουμε σε μαρασμό και απόγνωση.

    Η αντίδραση και η αντίσταση δεν μπορεί να γίνει με φανατισμούς, υστερίες, μανίες, άλγη και καχυποψίες, αλλά με τεκμηριωμένη γνώση, νηφάλια αντιμετώπιση…

    (Αποσπάσματα από άρθρο του μον. Μωϋσή)

    Για την αντιγραφή
    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή