Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Διεθνές βραβείο για την ΑΝΕΚ

Σαν η Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2008 για την Επιβατηγό Ναυτιλία, βραβεύτηκε η ΑΝΕΚ στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των 5th Greek Shipping Awards που διοργανώνει η “Lloyd ¨ List”.
Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental και παρευρέθησαν πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου, αναδεικνύοντας τη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την Ελληνική Ναυτιλία. Μεταξύ τους ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Πάνος Καμμένος, ο γ.γ. του ΥΕΝ κ. Ιωάννης Τζοάννος καθώς και ο γ.γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βλάχος.
Το βραβείο της “Lloyd ¨ List” παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ κ. Γιάννης I. Βαρδινογιάννης και όπως είπε η βράβευση της ΑΝΕΚ, επισφραγίζει την διαρκή προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών στο επιβατηγό κοινό, αλλά και την ραγδαία αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Τόνισε δε πως «αποτελεί για εμάς διάκριση τιμής αλλά και ανάληψη δέσμευσης για μεγαλύτερα επιτεύγματα».
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα “Lloyd ¨ List”, αποτελεί τον δημοσιογραφικό βραχίονα του διεθνούς οργανισμού - που συμπληρώνει 250 χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια ναυτιλία - αποτελώντας ταυτόχρονα forum προβληματισμού και ανάδειξης της προσφοράς της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου