Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Γενική Απεργία την Τετάρτη

Πραγματοποιείται την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ με αίτημα την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής της Ακρίβειας, των Φόρων, της Ανεργίας και της περικοπής των κοινωνικών παροχών. 
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και απεργούν στην επιχειρούμενη προσπάθεια επιβολής του εργασιακού μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις με απολύσεις, διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές άδειες κλπ., φορτώνοντας έτσι την κρίση στους εργαζόμενους. Απαιτούν την κρίση να πληρώσουν οι υπεύθυνοι! Διεκδικούν ουσιαστική ενίσχυση των εισοδημάτων, των δικαιωμάτων και της απασχόλησης με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 
Την ημέρα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11 π.μ στο ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων. 
Για την διευκόλυνση των απεργών, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΤΡΟΛΕΪ) θα πραγματοποιήσουν ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ το πρωί από την ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 08.00 π.μ. και από τις 22.00 έως τη ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ. Η ΟΑ, ΟΣΕ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. 
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλούν όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα της μορφής εργασίας τους (αορίστου ή ορισμένου χρόνου, ενοικιαζόμενους, με ελαστικές μορφές εργασίας) να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία. 
Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία και στα Συλλαλητήρια, θα είναι η δυναμική και αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων στην ασκούμενη αντεργατική πολιτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου