Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Το Μαξίμου στις... φλόγες!

Tην απομάκρυνση του υπουργού Επικρατείας κ. Θόδωρου Ρουσόπουλου, ζήτησε αργά χθες το βράδι, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ. Σταύρος Δαϊλάκης και προλήθηκε ταραχή στην κυβέρνηση, ενώ μέχρι το πρωί υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί μέχρι και προκήρυξη εκλογών! Ο Δραμινός βουλευτής από την εκπομπή "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra-3 επετέθη δριμύτατα κατά του κ. Ρουσόπουλου, όπως και του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου.
Ο κ. Δαϊλάκης, αναφερόμενος στον κ. Καραμανλή τον χαρακτήρισε άλογο κούρσας, του οποίου τα... γκέμια τα κρατάνε ο κ. Ρουσόπουλος και ο κ. Αγγέλου με αποτέλεσμα το άλογο να μην μπορεί να τραβήξει μπροστά!
Ακόμη υποστήριξε ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ αγωνιούν για το κόμμα τους και ζητάνε απο την κυβέρνηση να στραφεί στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και όπως τόνισε, να αφήσουν την επικοινωνία και να κοιτάξουν την επικοινωνία!
Μετά από αυτό το αναπάντεχο, επόμενο ήταν να προκληθεί αναστάτωση στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε νυχτερινή σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ μέχρι και τις πρώτες πρωινές υπήρχε έντονη η φημολογία για διαγραφή του βουλευτή Δράμας και προσφυγή στις κάλπες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου