Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

"Τυφλή" απειλή, με αναψυκτικά της Coca Cola! - Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΦΕΤ

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική από «τυφλή» απειλή κατά των καταναλωτών, μέσω προϊόντων της Coca Cola, από άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση.
Συγκεκριμένα, έχουν βάλει υδροχλωρικό οξύ σε πλαστικά μπουκάλια του αναψυκτικού και τα έχουν επανατοποθετήσει στα ράφια!
Σε ανακοίνωση τής η Coca Cola τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι αποσύρει προληπτικά όλες τις μεμονωμένες πλαστικές συσκευασίες PET 500ml των Coca Cola light και Nestea όλων των γεύσεων. 
Η εταιρεία προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς χθες εστάλησαν σε ενημερωτικό site και εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιάλες, στις οποίες οι κρατικές υπηρεσίες εντόπισαν υδροχλωρικό οξύ. Ενώ σε βίντεο που ήταν αποθηκευμένο στο USB οι αποστολείς ανέφεραν ότι έχουν ρίξει υδροχλωρικό οξύ και σε άλλες συσκευασίες, τις οποίες θα τοποθετήσουν πίσω στα ράφια.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ενημέρωσε την Coca-Cola να προβεί στις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες όσον αφορά στις ατομικές συσκευασίες Coca Cola Light των 500ml σε πλαστική φιάλη, καθώς και ατομικές συσκευασίες Nestea Λεμόνι, Nestea Ροδάκινο και Nestea Sugar Free με γεύση Λεμόνι, όλα σε πλαστικές φιάλες των 500ml.
Παράλληλα ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Στην ανακοίνωση τής Coca-Cola, αναφέρεται:
«Η Coca Cola σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με χθεσινή αποστολή σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, στην οποία εκφραζόταν απειλή κατά  προϊόντων Coca Cola light και Nestea, ενημερώνει τους καταναλωτές για τα ακόλουθα:
Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών μας, προχωρούμε σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στο τηλεφωνικό της κέντρο στο νούμερο 80011-2222, χωρίς χρέωση.
Η Coca Cola, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια των καταναλωτών, διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με τις αρχές θα προχωρήσει σε όποια αναγκαία περαιτέρω ενέργεια, ενημερώνοντας άμεσα το καταναλωτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση, εφόσον απαιτηθεί».
>>> Εάν νομίζουν κάποιοι, ότι με τέτοιου είδους "τυφλά" εγκληματικά χτυπήματα κατά του λαού χριστουγεννιάατικα, θα σαμποτάρουν τα οικονομικά συμφέροντα της εν λόγω πολυεθνικής εταιρείας, κάνουν μεγάλο λάθος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εφυία για να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι "μυρίζει" και πως πρόκειται για αισχίστου μορφής προβοκάτσια. Ντροπή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου