Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ποιός το περίμενε για τον Μιχάλη Λιάπη...

Στο αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης επειδή οδηγούσε πολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες και μάλιστα χωρίς δίπλωμα!
Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» και ξάφνιασε, καθώς ο Μιχάλης Λιάπης, δεν είχε δείξει ποτέ του τέτοιου είδους συμπεριφορά.
Το πλέον επιβαρυντικό της υπόθεσης, είναι ότι Μιχάλης Λιάπης, που υπήρξε και υπουργός Μεταφορών, ενώ είχε καταθέσει τις πινακίδες του τζιπ στην εφορία, το συγεκριμενο αυτοκινητο έφερε πλαστές πινακίδες, αλλά ήταν και ανασφάλιστο!
Επόμενο ήταν, ότι η είδηση σοκάρισε, όχι μόνον στο «καραμανλέϊκο» και τη ΝΔ, αλλά ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο!
Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη, όπως και η απίστευτη είναι η αντιμετώπιση μερίδας των ΜΜΕ, που εκείνο που τους δημιούργησε εντύπωση, ήταν το… πού βρήκε τις πλαστές πινακίδες ο Λιάπης! Λες και η Αθήνα δεν «ξέρει» τίποτα από τέτοια…
Το γεγονός ότι η «λαμογιά» έγινε, από το συγκεκριμένο άτομο, με τη γνωστή κοινωνική θέση και οικονομική επιφάνεια, δεν… ενόχλησε!
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης οδηγούσε το τζιπ στη Λούτσα, παραβίασε «στοπ» και τον σταμάτησαν δύο μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Μιχάλης Λιάπης ζήτησε συγγνώμη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν ζητώντας δίπλωμα-άδεια-ασφαλιστήριο και διαπιστώνουν τα γνωστά! Έτσι ο πρώην υπουργός Μεταφορών οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής.
Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας (πινακίδες), ψευδούς βεβαίωσης (κατά την κατάθεση τω πινακίδων δηλωσε ότι δεν θα κινήσει το αυτοκίνητο) και επειδη είχε ανασφάλισστο το τζιπ.
Εκείνο που μπορεί να πει κανείς ότι προξενεί έκπληξη, είναι ο ζήλος που έδειξαν οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι όχι μόνον δεν δείλιασαν να του ζητήσουν τα «χαρτιά» και να προσχωρήσουν στην έρευνα των στοιχείων, αλλά τον συνέλαβαν!
>>> Εάν και εφ’ όσον, τα πράγματα συνέβησαν όπως έγιναν γνωστά, είναι περιττό να αναφερθεί ότι η πολιτεία πρέπει να επιβραβεύσει αυτούς τους δύο αστυνομικούς. Κι αυτό επειδή τα αυτονόητα στην πατρίδα μας, δεν είναι και τόσο… αυτονόητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου