Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Εδάφη της Νορβηγίας, απαιτούν οι ισλαμιστές

Διαδήλωση μουσουλμάνων στο Όσλο "τους"...
Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης με τις «ευλογίες» κάποιων «δήθεν», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι μουσουλμάνοι μετανάστες, εκμεταλλευόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, προχωρούν ακάθεκτοι και όλο κατακτούν εδάφη…
Επειδή οι κατηγορίες περί «ρατσισμού» και τέτοια πολύ εύκολα εκτοξεύονται, καλείται πας ενδιαφερόμενος να διαψεύσει την παρακάτω είδηση που αναρτήθηκε στο defencenet.gr και είναι σχετική με την «ισλαμοκρατούμενη» Νορβηγία. Διαβάστε:
"Λερωμένη" νορβηγική σημαία... 
Οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας απαιτούν ξεχωριστό ισλαμικό κράτος και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν αυτή η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή.
Η Νορβηγία ήδη έχει συμπληρώσει το στάδιο 3 της ισλαμοποίησης. Ακολούθως αναφέρονται τα 3 στάδια.
Στάδιο 1: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 1-3% του πληθυσμού. Η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία είναι κόσμια και απόμακρη.
"Μαχητικός" ιστοχώρος μουσουλμάνων της Ευρώπης.
Στάδιο 2: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 4-20% του πληθυσμού. Αρχίζουν οι πολιτικές απαιτήσεις όπως ανέγερση τζαμιών, μιναρέδων, απαγόρευση χριστιανικών τελετών και εκδηλώσεων και εορτασμοί μουσουλμανικών εορτών όπως το Ραμαντάν.
Στάδιο 3: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν πάνω από το 20% του πληθυσμού. Αρχίζει ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ). Μουσουλμανικές περιοχές των πόλεων (γκέτο) είναι πλέον απροσπέλαστες για μη μουσουλμάνους. Πλήρης εφαρμογή στο γκέτο των νόμων της Σαρία, διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων για απόσχιση και δημιουργία ισλαμικού κράτους.
Στην Νορβηγία, που βρίσκεται ήδη στο Στάδιο 3, η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η ανακοίνωση της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναφέρει: «Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Επίσης δεν θέλουμε να φύγουμε από την Νορβηγία γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Η γη του Αλλάχ μας ανήκει»...

2 σχόλια:

  1. Φοβάμαι φίλε Παντελή ότι πλέον είναι αργά. Παρακολουθώ από χρόνια αυτή την μαζική μεταφορά των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και τα εκατομύρια δολλάρια που ξοδεύονταν για τη μεταφορά τους και χρόνια τώρα το έγραφα. Είναι σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ευρώπης. Είναι ένα είδος πολέμου του Ισλάμ προς τον Χριστιανισμό. Φοβάμαι πως τώρα είναι πολύ αργά. Ας ετοιμαστούμε για τα πιο άγρια που θα επακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή