Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Επιβράβευση 5 Ελλήνων που ξεχώρισαν το 2013

Σε μία δράση που αναβαθμίζει την προσφορά των δημοσιογραφικών ιστοχώρων στην Ελλάδα, προχώρησε η συνάδελφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που είναι κάτοχος του www.eirinika.gr – ενός από τα πλέον αξιοπρόσεκτα sites.
Το eirinika.gr και η Ειρήνη Νικολοπούλου, θα επιβραβεύσουν πέντε ανθρώπους, που με την καινοτομία των δράσεών τους -μέσα στο 2013- έφεραν αισιοδοξία, πρόσφεραν ελπίδα και σηματοδότησαν την θετική πλευρά της ειδησεογραφίας.
Ο Γ. Κόρδας, που βάζει τη σφραγίδα
του στη μάχη κατά του καρκίνου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 του μηνός, στις "Εσπερίδες" του Hilton (13.00 - 15:00) στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου "Money Show".
Οι πέντε Έλληνες πρωτοπόροι, κατά την τελετή επιβράβευσής τους, θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν το έργο τους.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κόρδα (ευρωπαϊκή διάκριση για την εφαρμογή της νανοτεχνολογίας με στόχο την θεραπεία του καρκίνου), την Τίνα Μιναρετζή από την Λάρισα (δημιουργός του πρώτου ηλεκτρονικού νηπιαγωγείου στο διαδίκτυο), τον Σπύρο Ντόβα (δημιουργός του taxi beat - μια εφαρμογή για εύρεση ταξί, χωρίς χρέωση), τον Κώστα Μπαλάφα (Moria Elea- το λάδι με το Α’ βραβείο για την καλύτερη συσκευασία ελαιόλαδου 2013 στο Λος Άντζελες και Β’ για την γεύση του) και τον Γιώργο Βασιλάκη (δημιουργός του εστιατορίου - παντοπωλείου ‘’Philema’’ στις Βρυξέλλες - μέσα στο 2014 και στην Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ με ελληνικά προϊόντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου