Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ - Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Λευτέρης Αμιράλης






ΑΜΙΡΑΛΗΣ Ελευθέριος 
«Ανεξάρτητοι Έλληνες» 
Υποψήφιος βουλευτής 
Α΄ Πειραιώς - Νήσων 



Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη τον Δεκέμβριο του 1955 από Έλληνες γονείς, που κατάγονται από την Τήνο και οι οποίοι απελάθηκαν, από την Τουρκία το 1964. Υπηρέτησε στο στρατό ξηράς στην Κω. Έγγαμος από το 1981 και πατέρας τεσσάρων παιδιών. 
Εργάστηκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη από το 1976 έως το 1982. Στα μαθητικά του χρόνια ως υπάλληλος και στη συνέχεια ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Τα Νέα " και στην "Ομάδα". 
Τον Ιούνιο του 1987 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών μετά από την εισαγωγή του στις Πανελλήνιες εξετάσεις το 1983 -πατέρας ήδη δύο παιδιών. 
 Από το 1987 μέχρι και σήμερα, ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην επιστήμη του μέσα από σεμινάρια και μετεκπαίδευση, πάνω στις σύγχρονες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις όσον αφορά τους τομείς : Νευρολογίας – Ορθοπεδικής - Καρδιολογίας - Ακρωτηριασμών - Αθλητιατρικής - Εγκαυμάτων κ.ά. 
Παρακολούθησε για τρία χρόνια σεμινάρια παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και έκανε μετεκπαίδευση σε Νοσοκομείο της Κίνας το 1997. Από το 1987 είναι Φυσικοθεραπευτής στο ΙΚΑ του Πειραιά. Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Διεθνούς Εταιρείας Νευροτροποποίησης (International Neuromodulation Society INS) από το 2009. Ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά στην Α' και Β' περιφέρεια Πειραιά. Ενασχολήσεις του είναι η συγγραφή, η ζωγραφική και η παραδοσιακή παραγωγή κρασιού και κρητικού λαδιού σε οικογενειακό ελαιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου