Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Καταγγελία Π. Λαφαζάνη - Θ.Δρίτσα για κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα!


Διάβημα διαμαρτυρίας εκ μέρους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο υπέβαλαν σήμερα το μεσημέρι οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης και Θ. Δρίτσας. Αντικείμενο της διαμαρτυρίας, η αυθαίρετη, πραξικοπηματική και εκπρόθεσμη χθεσινοβραδινή κατάθεση της Τροπολογίας 992/41 των Υπουργών, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδου για τον υγειονομικό έλεγχο των μεταναστών. Καταγγέλλουν:
Με πρόσχημα το «κατεπείγον» επιχειρείται να παραβιαστούν βάναυσα οι πιο βασικές διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής. Ποτέ άλλοτε Υπουργός δεν τόλμησε τόσο ανοικτό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Όποτε προέκυψε στο παρελθόν τέτοιο ζήτημα επείγοντος, αναζητήθηκε η απόλυτη ομοφωνία όλων των κομμάτων της Βουλής. Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι θα επιχειρήσουν να νομιμοποιήσουν αυτήν την αιθαιρεσία δια της… «πλειοψηφίας» της Βουλής, αφού κατά τον κ. Πρόεδρο η Ολομέλεια έχει δικαίωμα ερμηνείας του Κανονισμού!
Ανάλγητοι και παράνομοι έναντι των Ελλήνων πολιτών που έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, επιδιώκουν τώρα ως νέοι Μακιαβέλι να «ξεπλυθούν», παίζοντας με την ξενοφοβία εναντίον των μεταναστών. Είναι επικίνδυνοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου