Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Μετωπική Δημαρά κατά Διακομματικής και "μεγάλων" ΜΜΕ

Σε μετωπική επίθεση κατά των "μεγάλων" ΜΜΕ και της Διακομματικής προέβη πριν λίγο το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών" του Γιάννη Δημαρά, το οποίο συνεργάζεται με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμένου.
Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου του "Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών" εκδόθηκε ανακοίνωση με τίτλο:  "Διακομματική" και ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν τους πολίτες. Και γράφει:

Οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 50 χρόνων καταβάλλεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να εμφανιστούν ως απλές και συνηθισμένες. Με πρόσχημα την αντιδημοκρατικά λειτουργούσα, Διακομματική Επιτροπή, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν το λαό με ατέρμονες συζητήσεις, δήθεν προγραμματικού περιεχομένου, αγνοώντας το πραγματικό διακύδευμα, που είναι η σωτηρία της πατρίδας και η απαλλαγή της από την Κατοχή. 

Το εφεύρημα των debate, έχει καταστεί "μείζον" θέμα πολιτικής επικαιρότητας, με άξονα ποιος επιθυμεί ή όχι τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική αρένα των δίλεπτων μονολόγων -δίχως αντίλογο ή διάλογο. Εν τω μεταξύ , έχουν αποκλειστεί εξ αρχής πολιτικοί σχηματισμοί με το πρόσχημα ότι δεν συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα.

Είναι σαφές ότι το πολίτευμα της χώρας καταπατάται και επιτακτική η ανάγκη να λειτουργήσουν άμεσα οι θεσμοί της εν υπνώσει ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα στην ενημέρωση για τις θέσεις όλων των κομμάτων που κατέρχονται στις εκλογές και είναι υποχρέωση των ΜΜΕ - τα οποία επί 20 χρόνια νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα- να προσφέρουν αυτήν την ενημέρωση, χωρίς να κρύβονται πίσω από τις αντιδημοκρατικές προθέσεις της Διακομματικής Επιτροπής.
Αυτή τη "δημοκρατία" τους τη χαρίζουμε. Εμείς αγωνιζόμαστε για την αληθινή!
*** Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιό σκληρή η "επίθεση" του Γιάννη Δημαρά, διότι κάτι τέτοιες "ευγένειες" δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου