Τρίτη 17 Απριλίου 2012

"Ο Άκης θέλει πολύ ξύλο!"...


«Έτσι και επαληθευθούν οι κατηγορίες που του προσάπτονται, εκτός από την καταδίκη του, ο Άκης θέλει και πολύ ξύλο! Θέλει πολλές μπουνιές και κλωτσιές, γιατί κατάφερε να εκθέσει μία ολόκληρη γενιά και σήμερα οι χουντικοί να χαίρονται που μέσα από τον αντιστασιακό αγώνα βγήκαν τέτοιοι άνθρωποι. Και τώρα οι θαυμαστές της χούντας έχουν ξεσπαθώσει σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο, εκφράζοντας μετά χαράς την δήθεν αγανάκτησή τους και με… διαπιστώσεις κατά του κοινοβουλευτισμού. Γι’ αυτό οι Άκηδες θέλουν πολύ ξύλο!».
Είναι μία δήλωση, έντιμου και αξιοπρεπούς πολίτη, που είχε την… ατυχία να συνυπάρξει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να τον θεωρεί αγωνιστή και σύντροφο. Έπεσε όμως από τα… σύννεφα ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν γύρω από το όνομα του «ωραίου Μπρούμελ».
Και εδώ είναι να απορεί κανείς, πώς οι έντιμοι αγωνιστές του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, τόσα χρόνια δεν είχαν πάρει χαμπάρι εκείνους που από «τράκα τσιγάρο», ξαφνικά άρχισαν να καπνίζουν πούρα Αβάνας! Πώς δεν είχαν αντιληφθεί κάποιους «φτωχοδιάβολους» που «εν μιά νυκτί» βρέθηκαν με περιουσίες και ακριβά γούστα… Και γιατί δεν βγαίνουν να τους καταγγείλουν επώνυμα; Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου