Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δώρο... Πάσχα για τη Ντόρα από τον Άρειο Πάγο


Μετά την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ενεργοποιήθηκε μεγαλοβδομαδιάτικα, ήρθε και η σειρά της Ντόρας Μπακογιάννη.
Την πρώτη ημέρα έναρξης της προεκλογικής περιόδου, προέκυψε αίτημα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για την άρση ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, με αιτία την ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» του συζύγου της.
Δικαιολογημένα μπορεί να αντέδρασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον χρόνο του αιτήματος, αλλά οι συμπτώσεις των ημερομηνιών με εορτές και γεγονότα, ας μην μας εκπλήσσουν, ιδιαίτερα μετά την προφυλάκιση του π. Εφραίμ χριστουγεννιάτικα και τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου πασχαλιάτικα
Συγκεκριμένα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι κατ’ αρχάς ««χρήση της ασυλίας δεν πρόκειται να κάνω» και επεσήμανε:
«Την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου πληροφορούμαι από δημοσιογράφους και όχι από τη Βουλή, η οποία επισήμως με ενημέρωσε ότι δεν έχει παραλάβει οτιδήποτε τη συνέχεια της στημένης υπόθεσης που αφορά στη δήλωση του ‘πόθεν έσχες’ του συζύγου μου». Ακόμη τόνισε:
«Ο κόσμος καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής, την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής» και συμπλήρωσε πως «είναι σαφές ότι η μάχη που δίνουμε για την παράνομη χρηματοδότηση των κομμάτων έχει ενοχλήσει πολύ και πολλούς»…
Κατ' αρχάς είναι ευχάριστο που η Δικαιοσύνη, άρχισε να λειτουργεί και προς την πλευρά των πολιτικών, αλλά λόγω του ζήλου που δείχνει τον τελευταίο καιρό, ο λαός θα... καλομάθει και θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις για διαφάνεια και κάθαρση της κάθε είδους διαφθοράς.
Για να δούμε, τι άλλο έχουμε να ακούσουμε μέχρι την Ανάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου