Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δεν θα περάσει η προβοκάτσια του φερετζέ!

Ό,τι κι αν συνέβη χθες, όσες προσπάθειες και αν έγιναν για να τρομοκρατηθούν οι πολίτες και να μην διαδηλώσουν αύριο, η λαϊκή θέληση για ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων, είναι τόσο δυνατή, που δεν την πτοούν ούτε οι πιο θερμοκέφαλοι κουκουλοφόροι προβοκάτορες. Οιagent provocateurs ή και fauteurs de troubles, όπως θα λέγαμε κάποτε…
Ήταν μεγάλο λάθος της Αστυνομίας αυτό που συνέβη χθες, εκτός και αν στόχος της είναι μόνον οι έγκυες, τα παιδιά οι φωτορεπόρτερς και οι δημοσιογράφοι! Γιατί είναι κάπως ντροπή, να καταστρέφεται δημόσια και ιδιωτική περιουσία και οι κατά τα άλλα ευέξαπτες αστυνομικές διμοιρίες να ρεμβάζουν το θέαμα, αφήνοντας ανενόχλητους αυτούς τους αλήτες.
Τώρα, όσο για το… προσφιλές «γνωστοί-άγνωστοι» ας μην το ακούμε από ανθρώπους που προϋποτίθεται ότι είναι ενημερωμένοι. Ή τους ξέρουμε και μιλάμε, ή δεν τους ξέρουμε και σιωπούμε! Αυτό το «γνωστοί-άγνωστοι» μοιάζει σαν να τους ξέρουμε και να μην είμαστε… μαρτυριάρηδες!
Γι’ αυτό καλό θα ήταν, να ασχοληθεί μαζί τους η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών,  μήπως και μείνει κάτι όρθιο…
Αύριο, αναμένεται να «πνιγεί» η Αθήνα από εκατοντάδες χιλιάδες διαμαρτυρόμενους πολίτες και ίσως περισσότερους από τη σημερινή μεγαλειώδη διαδήλωση. Ας μην κακομελατάμε και ξεμυτίσουν πάλι ατίθασοι «λεβέντες» με φερετζέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου