Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση Βενιζέλου στην υπουργική "τρόϊκα"

"Αστραπιαία" η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο άρθρο της ελληνικής υπουργικής "τρόϊκας" (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης). Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, δήλωσε τα εξής:

"Είναι πολύ θετική η πρωτοβουλία των τριών υπουργών να απευθυνθούν στην κοινή γνώμη με μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο έχει διαμορφωθεί η σημερινή ελληνική κοινωνία, με κύρια ευθύνη του πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.
Πίσω από κάθε μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία και κυρίως πίσω από τη δύσκολη διαχείριση μιας τεράστιας κρίσης που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα, πρέπει πάντα να βρίσκεται: πρώτον, ένα θεωρητικό σχήμα και δεύτερον, μια ισχυρή πολιτική βούληση σχηματισμένη από ανθρώπους έτοιμους να αγωνιστούν στην πρώτη γραμμή.
Υπό την έννοια αυτή, το κείμενο των τριών συναδέλφων μου, με τους οποίους ανήκουμε στην ίδια γενιά, έχουμε κοινές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δίνουμε έναν κοινό συλλογικό αγώνα είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την κρίσιμη εβδομάδα που αρχίζει, κατά τη διάρκεια της οποίας κρίνονται πολλά, ίσως όλα".

Τουτέστιν, άρχισαν τα φανερά εσωτερικά "μαχαιρώματα" και μακάρι να τελειώνουμε όσο γίνεται το γρηγορότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου