Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Εκδήλωση των βετεράνων της Κύπρου μας

Εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο πραγματοποιούν αύριο Δευτέρα στις 6 μ.μ. οι βετεράνοι μαχητές της Κύπρου μας. Δηλαδή, οι Ελλαδίτες στρατευμένοι, που εκείνο το «μαύρο» καλοκαίρι του 1974 έλαχε να υπηρετούν και να προσφέρουν τα νιάτα τους για την πολύπαθη Κύπρο. Και σήμερα άλλοι, κυκλοφορούν ξεχασμένοι ανάμεσά μας, κάποιοι είναι σακατεμένοι και παραπεταμένοι και άλλοι «βρίσκονται» στη Μακεδονίτισσα – εκεί στο κοιμητήριο Ηρώων της Λευκωσίας.
Ποιός το περίμενε, ότι η εκδήλωση αυτή θα συνέπιπτε με τη σύληση του μνήματος του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και την κλοπή του λειψάνου του...
«Το χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Κύπρου», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, την οποία θα συντονίσει θα προλογίσει ο πρόεδρος του συλλόγου «Βετεράνοι Κύπρου 1974» Νίκος Αργυρόπουλος. Στη συνέχεια, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου θα προβληθεί μία ιστορική ταινία μικρού μήκους, ενώ ακολούθως θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου-ντοκουμέντου «Αιματηρή Αλήθεια και Η Πρόταση Λύσης του Κυπριακού», που έγραψε ο νομικός Πάνος Ιωαννίδης, πρόεδρος της «Κίνησης για Ελευθερία & Δικαιοσύνη στην Κύπρο».
Για όσους, ενδιαφέρονται: Τηλ. 210.6003680 - Κιν. 6934.654321 – E-mail veterans1974@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου