Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών για τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ - Δηλώνει την συνδρομή του

Το πρώτο έμβλημα της ΑΕΚ όταν ιδρύθηκε το 1924
Την συμπαράστασή του στα προβλήματα της ΑΕΚ, δηλώνει ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών και τη συνδρομή του για την ομαλότητα στο χώρο. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτησή του για όσα συμβαίνουν και πλήττουν την ΑΕΚ, καθώς η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, για τους Ρωμηούς της Πόλης και τους απογόνους τους, είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρικό σωματείο και ξεπερνά τη στενή έννοια της ομάδας. 
Χωρίς να υπάρχει η πρόθεση της παρέμβασης στα εσωτερικά της ΠΑΕ ΑΕΚ και στο έργο της αθλητικής ή ποινικής Δικαιοσύνης, εκφράζεται η επιθυμία ώστε να μην «υποβιβαστεί» η προσφορά της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στον ελληνικό αθλητισμό και επίσης να μην παραμεληθεί το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεται η τύχη μίας ιστορικής ομάδας από τις όποιες ατασθαλίες έχουν συμβεί, ή ακόμη από τις απαράδεκτες εκδηλώσεις και βιαιοπραγίες κάποιων «θερμοκέφαλων». 
Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών δηλώνει την παρουσία του στα δρώμενα γύρω από την ΑΕΚ και πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει για την ομαλότητα στον χώρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου