Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Το "Άρμα Πολιτών" κατέπλευσε στη Ρόδο!

Καλπάζει… το «Άρμα Πολιτών» και εκτός από τις καθημερινές πολιτικές συγκεντρώσεις*, με τον Γιάννη Δημαρά, τον Βασίλη Οικονόμου και άλλα στελέχη του νεοσύστατου Κινήματος, άρχισε ήδη να οργανώνεται και να προετοιμάζεται για περίπτωση εκλογών*. Βέβαια, η σημερινή συνάντηση των δύο βουλευτών του «Άρματος Πολιτών» με αντιπροσωπεία της Συνόδου των Πρυτάνεων, μάλλον δεν έγινε για προεκλογικούς λόγους, καθώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται προσέλευση φοιτητών που εγκαταλείπουν την ΠΑΣΚΕ. Και λόγω επερχόμενου νέου σπουδαστικού έτους το «Άρμα»… αρματώνεται!
Στο πλαίσιο της οργάνωσης, ανακοινώθηκε ότι συστάθηκε Συντονιστική Ομάδα Στήριξης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με έδρα την Ρόδο και αποτελείται από τα εξής μέλη: Νικόλαος Λυκουρίνος (Συντονιστής), Δημήτριος Εξαδάκτυλος, Γεωργία Τσαλίκη, Τσαμπίκος Οικονομίδης, Δημήτρης Οικονομίδης, Τριανταφυλλιά Χατζησάββα, Εμμανουήλ Σπυράκης, Γρηγόρης Χριστοφής και Αναστασία Χατζηαναστάση.
Το αμέσως επόμενο διάστημα η Συντονιστική Ομάδα Στήριξης θα προγραμματίσει επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες καθώς και συναντήσεις με τους φορείς της Ρόδου και των Δωδεκανήσων. Το δε γραφείο του Κινήματος βρίσκεται στην οδό Αμαράντου 30, στη Ρόδο. Τηλ. 6934045446 (Ν. Λυκουρίνος). Ιδού η Ρόδος!
* Περί συγκεντρώσεων... Μεγάλη υπόθεση, άλλοι να μιλάνε σε συγκεντρώσεις και άλλοι να αποφεύγουν την κυκλοφορία σε δημόσιους χώρους... 
* Περί εκλογών… Το «Άρμα Πολιτών» ίσως δεν πρέπει να περιμένει εκλογές πριν λήξει η τετραετία της σημερινής κυβέρνησης. Κι αυτό, διότι «ψιθυρίζεται» ότι πολλοί βουλευτές δεν θέλουν να… χάσουν μισθούς δύο ετών και συντάξιμο χρόνο! Απίστευτο; Μακάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου