Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Καχυποψίες για την απεργία των ταξί

Παράταση της απεργίας τους μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, με ανοικτό το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε διαρκείας.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται και σήμερα η κόντρα κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας για την απεργία και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «αρχιτέκτονα του χάους» τον Γιάννη Ραγκούση.
Μάλλον ήπιος ο χαρακτηρισμός, καθώς η ανακοίνωση τέτοιων υπουργικών αποφάσεων μεσούσης της τουριστικής περιόδου, δεν γίνεται, όχι μόνον από «αρχιτέκτονα», αλλά ούτε καν από απλώς υπεύθυνο πολιτικό.
Διότι εάν τυχόν εκληφθεί ως υπεύθυνος τότε θα έχουμε να μιλάμε για κάποιον σαμποτέρ του κυβερνητικού έργου και οπωσδήποτε της ελληνικής οικονομίας. Και στην περίπτωση που εκληφθεί ως λάθος, τότε θα προέκυπτε «συγγνώμη» και παραίτηση.
Έτσι, δίνεται τροφή στον κάθε καχύποπτο να θεωρεί ότι όλα γίνονται μελετημένα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για πλήρη εξαθλίωση. Όμως, δεν μπορεί να υπάρξει Έλληνας πολιτικός που να θέλει το κακό της πατρίδας του!
Γι’ αυτό ο κόσμος έχει ζαλιστεί και διερωτάται «τι άραγε να συμβαίνει;». Και... «αφού είμαστε όλοι πατριώτες, έχουμε μία κυβέρνηση που δίνει τον αγώνα της για τη διάσωση της χώρας, πώς διάολο συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις;» Έλα… ντε!
*** Πάντως εάν δεν έχει ξεσπάσει ενδοκυβερνητική κρίση, τότε η απόφαση δεν θα ήταν του κ. Ραγκούση...

1 σχόλιο:

  1. Παντελή, ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά μας; Ότι τη "διάσωση" της χώρας ο καθένας την εννοεί όπως του δόξει, που λένε και οι Κύπριοι. Που σημαίνει ότι άλλο καταλαβαίνει ο ένας υπουργός και άλλο ο άλλος. Πώς να συνεννοηθούνε μεταξύ τους;
    Καλό καλοκαίρι!
    Α. Παπαγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή