Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τι είπε ο Παπουτσής για τον Κολλάτο

Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δημοσιεύεται απόσπασμα των όσων ακριβώς ανέφερε. Σημειώνεται ότι ο κ. Παπουτσής, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κολλάτο, τον οποίο θεωρεί ως "κινηματία"! Άλλο που δεν ήθελε ο Κολλάτος! Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε σε ενοχλήσεις που δέχεται η οικογένειά του τονίζοντας πως:
«Όσον αφορά στην οικογένειά μου, για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς ανθρώπους, θέλω να τους πω, μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου! Εδώ, επαναλαμβάνω και το τονίζω, γιατί απευθύνομαι με αφορμή τη δική σας παρέμβαση, ότι ό,τι ισχύει για μένα, ισχύει για κάθε συνάδελφο εκ των 82, αν θυμάμαι καλά, συναδέλφων του ελληνικού κοινοβουλίου, που δέχθηκαν φραστικές και άλλες επιθέσεις βίας όλη αυτή την περίοδο, επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους, να λειτουργήσουν στο πλαίσιο της εντολής του ελληνικού λαού».  
Για να καταλήξει η καταγγελία του:
 « Ο κ. Κολλάτος, ο οποίος αποτελεί την προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος διατείνεται. Και όπως ο ίδιος λέει, ό,τι πράττει και όπου πηγαίνει, ενημερώνει στη συνέχεια την πλατεία Συντάγματος. Αναρωτιέμαι, εάν εγκρίνουν τα πολιτικά κόμματα, τα οποία, κατά τα άλλα, στηρίζουν την πλατεία Συντάγματος,  και όλες αυτές τις δραστηριότητες, αυτές τις επιδρομές στα σπίτια των πολιτικών, μεταξύ των οποίων και του δικού μου, που έχει οργανωθεί για την Πέμπτη; Στην πρόσκληση μάλιστα του κ. Κολλάτου αναφέρεται ότι γίνεται για να πει στους κατοίκους της περιοχής πόσο ανίκανος -  υιοθετώντας αυτό που λέει η άκρα δεξιά, ότι δεν ισοπεδώνω την πλατεία και δεν αιματοκυλώ στην Αθήνα – ή πόσο φασίστας είμαι, υιοθετώντας δηλαδή, αυτό που λένε οι αναρχοαυτόνομοι παντού, οι οποίοι θεωρούν ότι η οποιαδήποτε δράση ή αντίδραση της αστυνομίας είναι κατόπιν δικής μου προσωπικής εντολής. Υπάρχει πολιτικός χώρος, ο οποίος θα καταδικάζει αυτές τις πρακτικές;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου