Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Και ο Κοτσακάς με τον Δημαρά

Διευρύνεται ο χώρος των «πράσινων» που δεν θέλησαν να «εκμοντερνιστούν» και σήμερα προέκυψε μία κοινή ανακοίνωση από το Κίνημα του Γιάννη Δημαρά και την κίνηση του Αντώνη Κοτσακά. Με δυό λόγια το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» και η «Κοινωνική Αριστερά», αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία και να καλέσουν κοντά τους όλους εκείνους που είχαν κοινούς αγώνες.
Εν τω μεταξύ, το «Άρμα» δείχνει να οργανώνεται με ταχείς ρυθμούς και ο Γιάννης Δημαράς με τον Βασίλη Οικονόμου θα περάσουν το καλοκαίρι τους «οργώνοντας» την Ελλάδα, καθώς δείχνουν ότι περιμένουν εκλογές μέχρι και… χθες! 
Εν τω μεταξύ, το «Άρμα» δείχνει να οργανώνεται με ταχείς ρυθμούς και ο Γιάννης Δημαράς με τον Βασίλη Οικονόμου θα περάσουν το καλοκαίρι τους «οργώνοντας» την Ελλάδα, καθώς δείχνουν ότι περιμένουν εκλογές μέχρι και… χθες! Ενδεικτική είναι άλλωστε η σημερινή δήλωση του Β. Οικονόμου στη ΝΕΤ, που είπε:
«Μετά το εκβιαστικό δίλημμα -Μεσοπρόθεσμο ή Χρεοκοπία- οδηγούμαστε και στο Μεσοπρόθεσμο και στη Χρεοκοπία. Η προσπάθεια του κ. Παπανδρέου, να βρει όνομα για την τραγική κατάληξη, προκαλεί μόνον οργή. Η Κυβέρνηση πλέον, είναι επικίνδυνη για την πατρίδα. Η προσφυγή στις κάλπες είναι η μόνη διέξοδος».
*** "Ψήνεται" και η συνεργασία με την "Δημοκρατική Αριστερά" του Φώτη Κουβέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου