Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Επείγουσα ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας της "πλατείας'

Από τη ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Πολιτών της "πλατείας", ανακοινώθηκε:
1) Μετά τον χημικό πόλεμο που υποστήκαμε όλοι μας τις τελευταίες δύο μέρες αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά για την απρόκλητη και αναίτια σε βάρος μας χρήση χημικών. Όποιος θέλει να υποβάλει μήνυση ή να καταθέσει ως μάρτυρας μπορεί να προσέλθει σε εμάς και να κινηθούμε νομικά όλοι μαζί με μία ενιαία μήνυση.
Οποιοδήποτε θύμα αστυνομικής βίας μπορεί να κινηθεί νομικά μεμονωμένα και θα εξετάζεται από την ομάδα μας η δυνατότητα να υποβληθεί και για αυτό μήνυση, εφόσον προσκομίζονται ιατρικά πιστοποιητικά, τα οποία λαμβάνονται κατόπιν αίτησης στη γραμματεία των νοσοκομείων , μάρτυρες και η καταγγελία του εγγράφως με σύντομο ιστορικό. Η ομάδα μας βρίσκεται κάθε βράδυ 20:00 στη πλατεία στο τραπέζι της γραμματειακής υποστήριξης.
2) Ενημερώνουμε ότι οι συλληφθέντες από τα γεγονότα στο Σύνταγμα είναι 18 έχουν όλοι παραπεμφθεί στον ανακριτή, κρατούνται και απολογούνται και τη Δευτέρα ώρα 10:00 στο κτήριο 9 της Ευελπίδων.
*** Η ομάδα Νομικής Υποστήριξης αναζητά υλικό φωτογραφικό και βίντεο για δίκη που γίνεται αύριο Δευτέρα. Και συγκεκριμένα υλικό από τα επεισόδια της Τετάρτης 29/6, από 2 μ.μ έως 4 μ.μ. στην οδό Κριεζώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου