Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

H ντροπή του ποδοσφαίρου!

Στις 18:15 έφτασε επιτέλους η αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Γ.Καραϊσκάκης», ύστερα από απόφαση της Αστυνομίας να κλείσει τους γύρω από το γήπεδο δρόμους για λόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 καθώς οι «πράσινοι» ζήτησαν μία ώρα και 15 λεπτά, αίτημα που έγινε αποδεκτό.
Ένταση υπήρξε στο δέλτα του Φαλήρου με αποτέλεσμα η αποστολή του Παναθηναϊκού να μείνει ακινητοποιημένη για πάνω από μία ώρα στο Καλλιμάρμαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αλλαγή στο δρομολόγιο που μεταφέρει την αποστολή.
Βγαίνοντας από το πούλμαν ο Κατσουράνης αγανακτισμένος ανέφερε στους ρεπόρτερ: «Αυτή είναι η ντροπή του ποδοσφαίρου».
Ο Νικόλας Πατέρας έχει πάρει ήδη τη θέση του στη σουίτα που του έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στο γήπεδο υπό έντονες αποδοκιμασίες.
Eν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων με τον Ζίκο να κρατά στον πάγκο τελικά τους Γκαλέτι και Τοροσίδη, ενώ ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε την έκπληξη με τον Γκάμπριελ να παίρνει ουσιαστικά τη θέση Καραγκούνη.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα, Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου.
Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης, Σισέ.
Από το in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου