Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Ανωμερίτης ανέλαβε τον ΟΛΠ

Τα καθήκοντά του ως διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ανέλαβε σήμερα ο Γιώργος Ανωμερίτης και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ της εταιρείας κατά την οποία ορίστηκε ως εκτελεστικό μέλος του ΔΣ/ΟΛΠ ΑΕ και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα, σήκωσε τα μανίκια! Τουλάχιστον αυτό δείχνουν όσα δήλωσε. Είπε:

«Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ του ΟΛΠ, ανέλαβα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου με τη φιλοδοξία να προσπαθήσω να μεγιστοποιήσω τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το καλό όλων των εμπλεκομένων στο λιμάνι: μετόχων, χρηστών, εργαζομένων μέσω από έναν ειλικρινή και ανοικτό διάλογο. Για το λόγο αυτό θα συναντηθώ σήμερα τόσο με τη ΣΕΠ ΑΕ όσο και με τα συνδικάτα των εργαζομένων προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο του διαλόγου, το οποίο θα είναι προς το συμφέρον του Πειραιά, των επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας. Πιστεύω ότι θα μπουν τα θεμέλια μιας ειλικρινούς και καλής συνεργασίας για το συμφέρον όλων σε μια δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία».

Δεν ξέρω, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που κάποια στιγμή βρέθηκαν δίπλα στον Αλέκο Παναγούλη. Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία του Γιώργου Ανωμερίτη, έχει να δείξει έναν αγωνιστή μακράς διαρκείας. Πιστεύω ότι η παρουσία του στον ΟΛΠ, θα οφελήσει τον οργανισμό, για τον επιπλέον λόγο ότι ως άλλοτε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας γνωρίζει πολύ καλά το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου