Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η επέτειος του Πολυτεχνείου και η ΓΣΕΕ

Από την ΓΣΕΕ, εκδόθηκε πριν λίγο ανακοίνωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΓΣΕΕ και το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος της χώρας, τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων και τον αγώνα εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στις 17 Νοεμβρίου.
O αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται ενώ και τα αιτήματα των φοιτητών και του ελληνικού λαού, του παν-δημοκρατικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, για ΨΩΜΙΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι και σήμερα αιτούμενα. Όπως διαχρονικά διεκδικούμενα και επίκαιρα είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία χωρίς ελαστικότητες και επισφάλεια, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για την απόκρουση της υπερεκμετάλλευσης των εργαζομένων, που έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας
Καλούμε τις οργανώσεις μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που διοργανώνονται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
*** Πόσοι, αλήθεια, "θεομπαίχτες" έχτισαν καριέρες πάνω στη μνήμη του Πολυτεχνείου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου