Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΗΠΑ: Τριτοκοσμική η Ελλάδα!

Η ανθελληνική πολιτική Μπους, φαίνεται πως θα κρατήσει μέχρι την λήξη της «βασιλείας» των ρεπουμπλικανών και της θητείας του Αμερικανού προέδρου.
Αυτός ο άκρατος ανθελληνισμός του Λευκού Οίκου, έφτασε στο σημείο να μην γίνει δεκτή η κατάργηση τις βίζας εισόδου στις ΗΠΑ (Visa Waiver Program), για τους Έλληνες πολίτες, ενώ έγινε δεκτή η κατάργηση της βίζας, για τη Ν. Κορέα, τις χώρες της Βαλτικής και ακόμη την Ουγγαρία, την Τσεχία και τη Σλοβακία! Με δυό λόγια οι ρεπουμπλικάνοι περιφρόνησαν την Ελλάδα και τα τόσα χρόνια φιλίας και συμμαχίας με τις ΗΠΑ, ενώ τίμησαν ιδιαίτερα χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ! 
Άγνωστη μέχρι στιγμής παραμένει η στάση που θα κρατήσει η Ομογένεια, καθώς δεν απομένουν παρά λίγες μέρες από τις εκλογές. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση των Ελληνοαμερικανών που βρίσκονται στο πλευρό των ρεπουμπλικανών. Και δεν είναι λίγοι... Περισσότερα ΕΔΩ.
*** Λένε ότι ο Τζωρτζ Μπους μας... εκδικήθηκε επειδή συμφωνήσαμε με τους Ρώσους για τον αγωγό. Ο... ανάγωγος!

2 σχόλια:

  1. Λένε ότι ο Τζωρτζ Μπους μας... εκδικήθηκε επειδή συμφωνήσαμε με τους Ρώσους για τον αγωγό. Ο... ανάγωγος!
    ***********************************ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΖΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ... ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ... ΑΝΔΡΕΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ατύχημα είναι ότι μερικοί θεωρούν ότι:
    1. Η πολιτική Μπους επικροτείται από το σύνολο των Αμερικανών.
    2. Όσοι αντιδρούν σε κάποιο αμερικανικό μέτρο είναι αντιαμερικανοί.
    3. Ότι οι Αμερικανοί σιχαίνονται μεν του οσφυοκάμπτες και λατρεύουν τους “yes man” και τους ραγιάδες.
    4. Ότι κάποιοι είναι περισσότερο Αμερικανοί από τους Αμερικανούς.
    Έτσι δεν είναι... σύντροφε Ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή