Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο κ. Larry πάει να τα "αρπάρξει" και πάλι από την Ελλάδα!



Ο διεθνούς κύρους φορέας που θα υποδείξει στην Ελλάδα τον τρόπο διαχείρισης των «κόκκινων δανείων», παρουσιάζει, εντελώς ξεδιάντροπα, τη χώρα μας, ως την πλέον επικίνδυνη για επενδύσεις και κάποιοι καχύποπτοι υποστηρίζουν, ότι πάει να «φάει κοψοχρονιά» η ίδια τα «κόκκινα δάνεια», όπως σπίτια και εταιρείες.
Πρόκειται για την φημισμένη BlackRock του 62χρονου Laurence D. Fink, γνωστότερο ως Larry Fink (φωτό), η οποία αν και έχει εισπράξει, τρεις φορές έως τώρα, εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για έρευνες και μελέτες, παρ’ όλα αυτά, στην ετήσια έκθεσή της, μας «κράζει» ως την πιο επικίνδυνη χώρα για χρεοκοπία σε παγκόσμιο επίπεδο!
Όπως διαδίδεται, κυβερνητικοί, τραπεζικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες έχουν απορήσει, με το «παιχνίδι που παίζεται» από τον εν λόγω αμερικανικό οίκο. Κι εμείς απορούμε, γιατί να απορούν!
Από τη στιγμή που δυστυχώς επαληθεύονται οι υποψίες του κάθε αριστούχου… δημοτικού, για τον λόγο που δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση στην πατρίδα μας, οι απορίες κάπου δεν αφορούν επιστήμονες με μεταπτυχιακά και ντοκτορά…
Ήταν αναμενόμενο, αυτή η μοιραία έκθεση για την πατρίδα μας, να σοκάρει και να δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας για τις (οικονομικές) εξελίξεις στην Ελλάδα.
>>> Ας μην ξεχάσει η Τράπεζα της Ελλάδος να προσλάβει πάλι την BlackRock για τα «κόκκινα δάνεια». Άλλωστε, τι είναι μία αμοιβή ύψους 60 εκατ. ευρώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου