Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

"Κίνδυνος θάνατος" η αλόγιστη πολιτική του Τελ Αβίβ


Εν μέσω των αιματηρών συγκρούσεων που πλήττουν τη Γάζα και ενώ οι άμαχοι νεκροί ξεπερνούν τους 1.000, τρεις Παλαιστίνιοι προσπάθησαν να μετατρέψουν τα συναισθήματα του φόβου, της οργής και της λύπης σε Τέχνη, διοχετεύοντας όλη τους τη δημιουργική έκφραση σε μια σειρά φωτογραφιών.

Όση συμπάθεια κι αν τρέφει κανείς στους Ισραηλινούς, δεν μπορεί να σιωπήσει για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττεται εκεί όπου πρωτακούστηκε το «Ειρήνη Υμίν»…
Η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ, παρουσιάζοντας ως μοναδική υπεύθυνη την Παλαιστίνια «Χαμάς», προβαίνει στην πιο αισχρή γενοκτονία που ανατριχιάζουν ακόμη και τα «ζόμπι» του χιτλερισμού. 
Προσπαθούν να μεταλλάξουν μια γενιά Ισραηλινών σε σωστούς εγκληματίες ενός ακήρυχτου πολέμου, αφού απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, οι επιχειρήσεις έχουν αποκλειστικό στόχο της ισοπέδωση της Λωρίδας της Γάζας και κυρίως την παντελή εξαφάνιση των Παλαιστινίων.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ, έχοντας στο πλευρό της τους κυρίαρχους της παγκόσμιας οικονομίας και την ανοχή μεγάλων δυνάμεων, προβαίνει σε πράξεις αυτοκτονίας για τον ίδιο των ισραηλινό λαό. Έναν λαό, που εδώ και πάνω από 60 χρόνια, βλέπει μαυροφορεμένες μάνες, αφού βρίσκεται συνεχώς σε μία αδικαιολόγητη εμπόλεμη κατάσταση.
Οι Εβραίοι, είναι γνωστό το τι πέρασαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γι’ αυτό είναι κρίμα, να διαθέτουν τέτοιους ηγέτες, που κινδυνεύουν να τους οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες.
Τώρα, μπορεί οι Άραβες να... σνομπάρουν τους Παλαιστίνιους, αλλά έτσι και προελάσουν κατά ‘κείνα τα μέρη οι ορδές των βαρβάρων της Τζιχάντ, τα πράγματα θα λάβουν κάπως ισλαμιστικές διαστάσεις. Γι’ αυτό ας μην παίζει με τη φωτιά το Ισραήλ και ας κοιτάξει πώς θα επικρατήσει ειρήνευση στην περιοχή…
Υπάρχει και το «παραμύθι» της διεθνούς προπαγάνδας, το οποίο όμως δεν περνάει, επειδή «πνίγεται» στο αίμα τόσων αθώων θυμάτων...
Όπως τότε που έφταιγε μόνον η… «Αλ Φατάχ», τώρα φταίει μόνον η… «Χαμάς»! Ότι δηλαδή, οι μαχητές της «Χαμάς» προκαλούν τους Ισραηλινούς για να βομβαρδίζουν, σχολεία, παιδικές χαρές, νοσοκομεία! Είναι γελοίο.
Ευτυχώς, η διεθνής κοινή γνώμη δεν πείθεται και χωρίς να επιρρίπτει το άδικο μόνον στους Ισραηλινούς, υποπτεύεται το τι μπορεί να συμβαίνει…
>>> Διευκρίνση προς tv stars: Άλλο "Ισραηλίτης" (πιστός της θρησκείας) και άλλο Ισραηλινός (πολίτης του Ισραήλ)._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου