Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Αποκαλύψεις για την ιστορία του "Mira Mare"

Το "Mira Mare", τότε. Ποιός περίμενε ότι αυτό το "διαμάντι" της Ρόδου, θα έκρυβε μία τέτοια ιστορία...
Πέπλος μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του ξενοδοχείου που ανέδειξε τη Ρόδο, σαν προορισμό του διεθνούς τζετ-σετ. Πρόκειται για το φημισμένο “Mira Mare”, της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας του Νησιού των Ιπποτών, που φιλοξένησε βασιλείς, μεγιστάνες, σταρς και από ελληνικής πλευράς την τότε βασιλική οικογένεια, τον Κων. Καραμανλή, αλλά και τον Αριστοτέλη Ωνάση, πρώτα με την Τίνα και μετά με την Μαρία Κάλλας.
Το Mira Mare”, ήταν ιδιοκτησίας της οικογενείας Πολίτη, μετά στους απογόνους (οικογένεια Παυλίδη) και αργότερα με περίεργους τρόπους, περιήλθε στην… αρμοδιότητα του Γερ. Πατρονικόλα – γαμπρού τού Αρ. Ωνάση…
Και ενώ για το “Mira Mare”, χρόνια τώρα, δεν γινόταν λόγος, ξαφνικά ένα μήνυμα στο facebook και μία συνέντευξη στο rodiaki.gr που υπογράφει η Ροδούλα Λουλουδάκη, έρχονται να αποκαλύψουν πρόσωπα και πράγματα για την ιστορία αυτού του περιώνυμου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Το μήνυμα στο facebook, που υπέγραφε ένας Nicola Paulidis παρότρεινε να διαβαστεί συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ροδιακή", προκειμένου "NA XEREI O KOSMOS POIOI EINAI OI PRAGMATIKOI IDIOKTHTES TOU MIRA-MARE"!
Πρόκειται, για τον αρχιτέκτονα Νικόλα Παυλίδη, ο οποίος κάνει συνταρακτικές αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν. Κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου