Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Επίθεση τραμπούκων σε γυναίκα δημοσιογράφο

Άγρια επίθεση από νεοναζί τραμπούκους δέχθηκε η συνάδελφος Διονυσία Λάγιου, σήμερα στο Περιστέρι και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλει την επίθεση. Μάλιστα την χαρακτηρίζει, σε σχετική ανακοίνωση, ως εγκληματική «από ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι».
Στην καταγγελία, επίσης, αναφέρεται:
Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενη οικεία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο. Ευτυχώς η συνάδελφος και παρά το ότι δεν είχε καμία βοήθεια, κατάφερε τελικώς να ξεφύγει, σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή αγριότητα των αρπαγέων της.
Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «Έθνος».
Ζητούμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το γεγονός, να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου