Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Γιαλαντζί... κατηγορίες κατά Λαζόπουλου

Ένα αρκετά σημαντικό διαφωτιστικό κείμενο, κατά του Λάκη Λαζόπουλου κυκλοφορεί από e-mail σε e-mail. Λόγω της ευρηματικότητας και της υφής του, επειδή καταφέρνει να κάνει... υποστηρικτή του Λάκη, ακόμη και τον πλέον «αντιλαζοπουλικό», δημοσιεύεται χωρίς να γίνει καμμία… παραβίαση, ενώ ακολουθεί η σχετική παρέμβαση. Γράφει:

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής: Ζητάει για τη νέα σεζόν ......... € 5.100.000 για 30 εκπομπές ! Δηλαδή 170.000 ...ευρώ ανά εκπομπή ! Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό !
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ.
η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)
Υ.Γ.:
Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του.. και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις...

Κατηγορείται ο Λάκης Λαζόπουλος επειδή πουλάει ακριβά την πραμάτεια του! Μα τελικά, σε τι καθεστώς ζούμε; Μόνον οι κρατικοδίαιτοι, οι «νταβατζήδες» και οι… ΜΚΟύδες, δικαιούνται να βγάζουν εκατομμύρια; Και ένας που «τα λέει» και «τα φέρνει» γιατί μην τα «παίρνει»; Κλέβει κανέναν ή μήπως ζει εις βάρος κάποιου άλλου; Εκτός και αν ένας αριστερός πρέπει να ζει φτωχικά και αν τυχόν ζει πλούσια να διαπράττει… ποινικό αδίκημα!
Εκεί που ο άνθρωπος κάθισε και μέτρησε πόσα βγάζει ο Λάκης, γιατί δεν μέτρησε πόσα εκατομμύρια έβγαλαν κάποια λαμόγια με τις ΜΚΟ; Ίσως να είχαν το δικαίωμα στην «αρπαχτή», επειδή δεν ήταν αριστεροί…
Τέλος, στο υστερόγραφο υπάρχει μία πολύ πεφωτισμένη υπόμνηση, προερχόμενη ίσως από τα μπουντρούμια κάποιων... επικοινωνιολόγων! Και διαφαίνεται ολοκάθαρα, για ποιο λόγο γίνεται η επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο. Αυτό το… «τον πιστεύεις», είναι κάτι που… σκοτώνει! Άμα λέει ψέματα και συκοφαντίες, οι θιγόμενοι, ας του κάνουν μήνυση!
Δεν αποκλείεται, ότι με κάτι τέτοιου είδους σκεπτικά, θα δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει με… αυτοδυναμία!
>>> Κάτι μου λέει, ότι πρόκειται περί ωμής προπαγάνδας της Κουμουνδούρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου