Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα τα επιχειρηματικά βραβεία

Στιγμιότυπο από την περυσινή απονομή των επιχειρηματικών βραβείων.
Απόψε στο "Ble Pavillon" της παραλίας Αλίμου, θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα - Γεώργιος Ουζούνης 2013».
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα απονείμουν τα βραβεία στους εκπροσώπους των βραβευμένων εταιριών, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, η Α’ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια Σωκράτης Λαζαρίδης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ Ηρακλής Μπαμπλέκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών Παναγιώτης Δράκος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Ξηραδάκης - διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants και γ.γ. της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας. 
Σημειώνεται, ότι πριν τους χαιρετισμούς, θα απευθύνει καλωσόρισμα ο Κωνσταντίνος Ουζούνης της Ethos Media SA, που διοργανώνει την εκδήλωση.
Οι κατηγορίες των βραβείων που θα απονεμηθούν, είναι:
Υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, Υψηλών επενδύσεων, Καλύτερης εταιρίας εναλλακτικής αγοράς, Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Εταιρικής διακυβέρνησης, Επενδυτικών σχέσεων, Διεθνοποίησης, Επιχειρηματικής καινοτομίας, Ανάκαμψης αποτελεσμάτων, Καλύτερης εταιρίας του Δημοσίου, Καλύτερης εταιρίας μεσαίας - μικρής κεφαλαιοποίησης, Καλύτερης τράπεζας, Καλύτερης εταιρίας διεθνούς αγοράς, Καλύτερης εταιρίας FTSE Large Cap και Καλύτερης εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου