Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Περίεργες... ερωτήσεις από Δημαρά-Αβραμίδη

Υποψίες… έχουν αρχίσει να δημιουργούν ο Γιάννης Δημαράς και ο Γαβριήλ Αβραμίδης, με τις ερωτήσεις που υποβάλουν στη Βουλή! Παράδειγμα, σήμερα οι δύο βουλευτές του «Άρματος Πολιτών» που συνεργάζονται με τους ΑΝΕΛ, υπέβαλαν στη Βουλή ερώτηση προν τον υπουργό Ανάπτυξης, που λέει: «Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα τρόφιμα;». 
Αν είναι δυνατόν! Δεν βλέπουν ότι τα τηλεοπτικά δελτία Ειδήσεων, ασχολούνται με θέματα υψηλής... οικονομίας ή για το αν χιόνισε στα χιονοδρομικά κέντρα;
Αντί να ρωτήσουν να μάθουν, για κάτι ποιό γκλαμουράτο ή τουλάχιστον για την… αναπαραγωγή της πατάτας, ζητούν απάντηση για την ακρίβεια των τροφίμων, σε μία χώρα η οποία μπήκε ήδη, στον δρόμο της ανάπτυξης! Μα, τι ρωτάνε οι άνθρωποι…
«Κύριε Υπουργέ,
Όλοι οι Υπουργοί Ανάπτυξης που έχουν περάσει διαχρονικά υπόσχονται να μειώσουν τις τιμές και να πατάξουν τους κερδοσκόπους. Σήμερα που η χώρα βρίσκεται εν μέσω σφοδρής οικονομικής ύφεσης και οι Έλληνες έχουν γονατίσει από τα αβάσταχτα μέτρα, οι τιμές των βασικών αγαθών όχι μόνο παραμένουν σταθερά υψηλές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αυξάνονται ενώ την ίδια ώρα, οι μισθοί, οι συντάξεις και τα επιδόματα πετσοκόβονται.
Ερωτάστε:
1. Τι σκοπεύετε να κάνετε με τις τιμές των τροφίμων; Με ποιους τρόπους θα πετύχετε μείωση των τιμών στα βασικά αγαθά;
2. Τι θα κάνετε με το ΦΠΑ στα είδη τροφίμων που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των πολιτών;
3. Με ποιο τρόπο σκοπεύετε να πατάξετε την κερδοσκοπία; Υπάρχει σχέδιο δράσης; Αν ναι ποιο είναι;».
>>> Παραμελείται το γεγονός ότι η χώρα πάει για ρεκόρ «Γκίνες», διότι: Ενώ πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε 450.000 οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, χθες ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να δημιουργήσει 440.000 θέσεις εργασίας! Πού τις βρήκανε; Ε, όχι και τέτοιες ερωτήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου