Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία ΕΣΗΕΑ για ΜΗ καταβολή Δώρου


Το... «Χρόνια Πολλά» της ΕΣΗΕΑ για εφέτος, δυστυχώς είναι καταγγελία για μη καταβολή Δώρου σε τρεις εφημερίδες – κάτι που (πάλι δυστυχώς!) δεν μεταδίδεται από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα…
Με τίτλο «Καταγγέλλουμε τους εργοδότες που δεν κατέβαλαν το Δώρο Χριστουγέννων», το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την παρακάτω ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία των εφημερίδων «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ», «ΕΞΠΡΕΣ» και «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» που δεν κατέβαλαν το Δώρο Χριστουγέννων 2013.
Καλούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, να προχωρήσουν σε καταγγελία των ασυνεπών εργοδοτών τους στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ, ώστε να τους επιβληθούν οι νόμιμες ποινικές κυρώσεις και να απευθυνθούν στη Νομική Υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ για οποιαδήποτε συμβουλή.
>>> Στην "Εξπρές" δόθηκε ένα έναντι του... έναντι Δώρου, το οποίο καλύπτει περίπου το 1/6 των νομίμων. Η εταιρεία δε, δεν αναγνωρίζει ως εργάσιμο χρόνο τις ημέρες επίσχεσης εργασίας, του συνόλου σχεδόν των εργαζομένων, λόγω μη καταβολής δεκάδων μισθών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου