Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Επιστρέφει σήμερα η Μυρτώ - "Εκαναν φτερά" τα λεφτά από τον έρανο των ομογενών της Βοστώνης

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ομογένεια των ΗΠΑ, από την υπόθεση της Μυρτούς, όπου υπάρχει επίσημη καταγγελία ότι κάποιοι στις ΗΠΑ "έφαγαν" τα χρήματα από τον έρανο μεταξύ των Ελληνοαμερικανών. Να, τι γράφει, η ομογενειακή εφημερίδα "Πρωινή":

Η υπόθεση οδεύει στην Δικαιοσύνη, 
χώρια από την έρευνα 
εισαγγελίας και IRS γιά απάτη

'Ερανος γιά Μυρτώ-Ομοσπονδία Βοστώνης:

Εξακολουθούν να κοροϊδεύουν δωρητές και Ομογένεια

Εναν μήνα μετά την παραλαβή της 1ης επιστολής του δικηγόρου της μητέρας της Μυρτούς, (που αποκάλυψε η ''Πρωϊνή'' στις 2 Ιανουαρίου) και ενάμισο μήνα από την συλλογή των χρημάτων (131.000 δολ.) οι διαχρονικά εγκάθετοι του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης, ΔΕΝ έχουν δώσει αναλυτικό απολογισμό-λογαριασμό (δεν μιλάμε γιά απλά λογιστικό λογαριασμό) γιά τον έρανο και με διάφορες προφάσεις, με παραπλανήσεις και με ψευδολογίες δεν συγκαλούν γενική συνέλευση να αποφασίσει ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι δωρητές γιά την Μυρτώ (και ΟΧΙ γιά την Ομοσπονδία).
- Τώρα βγάζουν...''ψεύτη'' και τον υπουργό Υγείας της Ελλάδας Α. Γεωργιάδη, που πιστοποίησε ότι τα νοσήλεια γιά Μυρτώ στην Βοστώνη τα πληρώνει η Ελλάδα.
- Ομογενείς δωρητές, εξαπατημένοι και θυμωμένοι, δηλώνουν ότι θα καταθέσουν ξεχωριστές μηνύσεις-αγωγές εναντίον του Συμβούλιου και της Ομοσπονδίας, γιά απάτη.
- Και το εξευτελιστικό γιά την Ομογένεια: Μυρτώ και μητέρα της επιστρέφουν στην Ελλάδα (άφιξη Σάββατο) και αντί γιά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, να αντιμετωπίσουν την σκληρή οδυνηρή καταστροφική γι' αυτούς πραγματικότητα, έφυγαν, έχοντας στις αποσκευές τους, ψευτιές, συκοφαντίες, βρισιές ''φιλανθρώπων'' της Ομοσπονδίας Βοστώνης, την οποίαν το ελληνικό κράτος χρηματοδότησε με 300.000 δολ. την τελευταία 25ετία (τα χρήματα... αγνοούνται, αφού δεν διατέθηκαν γιά κάποιο σκοπό. Η άστεγη Οργάνωση των παρανομούντων, υποσχόταν όταν φιάχτηκε, δημιουργία... Μουσείου και... Βιβλιοθήκης, τα οποία δεν έγιναν, ούτε θα γίνουν ποτέ).
- Η Ομοσπονδία Βοστώνης έχει προηγούμενο και με τον έρανο γιά πυρόπληκτους Ελλάδα, 2007, ενώ παρόμοιο πρόβλημα, όπως τώρα, με έρανο γιά παιδί από την Καλαμάτα που εγχειρίστηκε στην Βοστώνη, υπήρξε και πριν 13 χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Μην αποδέχεσαι τόσο εύκολα φίλε μου Παντελή, ό,τι σερβίρει ο καθ΄ένας. Αλήθεια ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την υπόθεση. Όμως χρήματα από εράνους και μάλιστα από οργανισμούς οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο της Πολιτείας, όπως η Ομοσπονδία, δεν χάνονται εύκολα.
    Θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή