Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δύο Ελληνόπουλα διαπρέπουν στο τέννις της Αυστραλίας

Ενθουσιασμός στην ομογένεια της Αυστραλίας με δύο Ελληνόπουλα - τον Θανάση Κοκκινάκη (17) και τον Νίκο Κύργιο (18) - που βρέθηκαν στην κορυφή της αυστραλιανής αντισφαίρισης.
Όπως μας πληροφορεί ο ομογενής λογοτέχνης Ιάκωβος Γαριβάλδης, τα δύο Ελληνόπουλα, έχουν ήδη αφήσει εποχή στα αθλητικά δεδομένα της Αυστραλίας και «είναι δυο καλοί φίλοι και καλά παιδιά για τα οποία ο Ελληνισμός πρέπει να είναι υπερήφανος!».
Πέρυσι βρέθηκαν στον τελικό τις αντισφαίρισης εφήβων,  ο ένας εναντίον του άλλου. Και οι δύο ξεχώρισαν για την απόδοση και το ήθος τους.
Φέτος, όλοι οι άλλοι Αυστραλοί αντισφαιριστές έχασαν στον πρώτο γύρο και τα δύο παιδιά κέρδισαν τους καλύτερους αντιπάλους τους, αλλά  ταυτόχρονα και τις καρδιές του κοινού.
Ο Ιάκωβος Γαριβάλδης, σημειώνει:
«Οι Αυστραλοί, παρ' όλο που δείχνουν σεβασμό στο ταλέντο τους, είναι συγκρατημένοι. Κι εμείς οι Έλληνες το ίδιο πρέπει να κάνουμε. Να έχουμε συγκρατημένη και καλοζυγισμένη αισιοδοξία γι' αυτά τα παιδιά. Είναι όντως ακόμη παιδιά και δεν μπορούμε να τους επιφορτίσουμε με περισσότερο άγχος».
Όλοι τούς αποκαλούν "Special K" (Κύργιος και Κοκκινάκης) και περιμένουν τώρα από αυτούς τους δύο νεαρούς να διαπρέψουν στο πρωτάθλημα ανδρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου