Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριε Πρόεδρε την Δημοκρατίας...

Κύριε Πρόεδρε την Δημοκρατίας,
Στα 18,08 δισ. ευρώ το έλλειμμα και εκτός στόχων τα έσοδα και οι δαπάνες του προϋπολογισμού στο οκτάμηνο. Για πού πάμε; Αδιέξοδο; Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, εκτός και αν η σημερινή διακυβέρνηση της χώρας έχει κάποιο "κουσούρι" και δεν μπορεί να λειτουργήσει με το γράμμα του Συντάγματος.
Κύριε Πρόεδρε την Δημοκρατίας, 
Τι έχετε να πείτε περί αυτού; Εκτός από τη δήλωσή σας ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, τίποτε άλλο δεν ακούστηκε από τα χείλη σας. Ο λαός θα περίμενε μία πατρική κουβέντα από τον πρώτο πολίτη της χώρας. Ενός κράτους που καθημερινώς επιτίθεται με ανατριχιαστικά οικονομικά μέτρα κατά των υπηκόων του, αγνοώντας ίσως πως το αίτημά του για θυσίες εκλαμβάνεται από τους πολίτες ως ληστεία και κλοπή.
Ο κάθε κάτοικος αυτής της όμορφης χώρας με τον δυστυχισμένο λαό, αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολη είναι η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για να εκφράσει τις όποιες σκέψεις του, όμως και ο ίδιος πρέπει να δείξει ευαισθησία στα μεγάλα βιοποριστικά προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και να ενδιαφερθεί ώστε να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι ενός κράτους-εχθρού.
Κύριε Πρόεδρε την Δημοκρατίας,
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου, στο πλαίσιο της ενημέρωσή σας, σάς έχει πληροφορήσει πως ο λαός είναι ήδη χρεοκοπημένος. Και αν δεν το γνωρίζουν, ας μάθουν ότι τέτοιες αυταρχικές και αντιλαϊκές πολιτικές, δεν πρόκειται να περάσουν, για τον απλό λόγο ότι εμείς τα μόνιμα "κορόϊδα" ήδη είμαστε μπατίρηδες. Ακόμη και οι πλέον "μαζοχιστές" δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν ανάλογα και έτσι να συμβάλουν προς διαιώνιση του "ραγιαδισμού".
Μετά τιμής, 
ένας... ανυπάκουος υπήκοος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου