Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η... αναδρομική απεργία των τελωνειακών!

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2008, είχε αναρτηθεί στο "Εδώ Αθήναι", με τίτλο "Παράνομη η απεργία των τελωνειακών" (κλικ ΕΔΩ) η παρακάτω είδηση:
Παράνομη κρίθηκε τελικά, η απεργία των τελωνειακών, από το Μονομελές Πρωτοδικείο.
Η απόφαση για την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των τελωνειακών,βγήκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ας ελπίσουμε ότι από το πρωί θ' αρχίσουν να "ξεδιψάνε" τα ρεζερβουάρ!
Και... σήμερα, κάποιος "Ανώνυμος", με βάση τις εξελίξεις της πρόσφατης απεργίας των τελωνειακών, έστειλε το παρακάτω σχόλιο και εν αγνοία του απαντούσε στην κυβέρνηση Καραμανλή και όχι στη σημερινή (πολλά επαναλαμβάνονται και αυτό είναι που ανησυχεί...)! Γράφει:
Αυτή η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης ισοδυναμεί ουσιαστικά με πολιτική επιστράτευση των απεργών. Μια κατάπτυστη ενέργεια φασιστικής έμπνευσης που καταπατά κάθε συνταγματική νομιμότητα οδηγόντας ταυτόχρονα το συνδικαλιστικό κίνημα και την ανυπότακτη ριζοσπαστική Αριστερά στην παρανομία. Ο πολιτικός αυταρχισμός και η κρατική τρομοκρατία δεν λύνουν τα προβλήματα των τελωνειακών υπαλλήλων, οι οποίοι με το δίκιό τους αντιδρούν στα φασιστικά μέτρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση πριν από μιάμιση εβδομάδα.
Και έλαβε την απάντηση:
Περίεργο! Ανώνυμε, εάν θα παρατηρήσεις, το κομμάτι που σχολίασες, αναρτήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2008! Όταν είδα το σχόλιό σου απόρησα διότι δεν θυμόμουν να είχα γράψει κάτι σχετικό. Και όταν έκανα κλικ και είδα την ανάρτηση, εκεί είναι που "έπαθα" κι άρχισαν να με ζώνουν φίδια μήπως και έγινε εισβολή χάκερς και μου πέρασαν κομμάτι τους. Να όμως, που όταν είδα την ημερομηνία ηρέμησα! Σεπτέμβριος του 2008! Οπότε δεν εκλαμβάνεται σαν δεδομένη η άποψή σου επί του θέματος, καθώς αναφέρεσαι περί σημερινού γεγονότος βασιζόμενος σε δημοσίευμα που αφορούσε κινητοποίηση του παρελθόντος. Όμως να σου πω και κάτι άλλο; Θα σου απαντούσα για όσα γράφεις και για τα οποία σε πληροφορώ δεν θα συμφωνούν όλοι οι τελωνειακοί, αλλά δεν σας απαντώ. Ο λόγος; Απλά, η ανωνυμία σου. Σ' αυτόν εδώ τον ιστοχώρο τα πάντα υπογράφονται. Θέσε την υπογραφή σου και αναρτώ την άποψή σου. Σε ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου